tisdag 30 oktober 2012

Späckad Onsdag.

Idag är det en rätt så lugn dag. Mamma kommer över om en stund och på eftermiddagen ska vi iväg och kolla på en lägenhet som Micke och syrran har anmält intresse för. Chilldag.

Morgondagen ser helt annorlunda ut.
Blir till att träffa en massa vänner. Till att börja med så ska vi till pekboksklubben med grannarna, därefter en fika hemma hos nån av oss. Sen på kvällen kommer en gammal gymnasiepolare över och undrade dessutom om inte Therese kunde komma över så han även kunde träffa henne (vi hängde en del i gymnasiet och lite därefter också) vilket hon jättegärna ville göra! Så efter fikat så ska jag möta upp Therese nånstans så vi kan handla lite middag som vi kan bjuda på. Syrran kommer över nån gång under dagen också, gissar på runt 13-tiden så hon hinner få sin sovmorgon (snacka om sovmorgon!!), så det blir till att träffa en massa folk imorrn, vilket så klart är mycket trevligt.

Ja, träningen går fortfarande så där. Eller rättare sagt inte alls. 
Helt ärligt så tror jag faktiskt inte jag får igång träningen så länge Björn jobbar hela dagarna. Han kommer alltså hem vid 20-tiden på kvällarna om inte senare, och då måste jag säga att jag är rätt mör.

Just nu skulle jag egentligen vilja äta lite frukost men jag har en djävulusiskt trött liten flicka här hemma som måste få lite sömn, så jag funderar på att slita med henne till sovrummet då hon inte har ro att somna i sin egen säng just nu...

Inga kommentarer: