torsdag 18 oktober 2012

Kära dator.

Då har Homan precis dragit hem. Får se om han hittar hem med hjälp av min vägbeskrivning.
Dagen har gått fort känns det som! Plockade upp han i Älvsjö, åkte till centrum och handlade lite grejer på Ica till lunchen och hämtade ut gardinen och sen drog vi hit hem.
My var mammigare än mammigast och jag kunde bara ha henne i famnen, så Homan fixade lunchen. Fetingräkmackor!! Fan va gott det var! Dåligt med brödet för min del men vafan.. Får äta bättre framöver. Men jag slarvar åtminstone inte med godis och bullar (än!). Sen har vi suttit och snackat en massa och så visade han mig lite om hur Tabata-träningsmetoden funkar. Det ska vi prova sen, när jag kommer igång med träningen igen. Känns lite dåligt att jag inte lyckats träna, men det känns som att jag är helt slut efter en dag med min kära lilla dotter och så orkar jag fan inte gå upp mitt i natten för att träna, och så tar ju inte Björn nån sovmorgon nån gång heller...! Oh well. Bara nåt funkar så (maten).


Gardinen är jag jättenöjd med! Den passar in helt jätteperfekt här i köket. Tack Elisabeth!



Och så sydde hon grytlappar av spilltyget, hade för mig att hon sa vantar.. men hon kanske menade lappar, vilket som så är jag nöjd! Fler beställningar av henne blir det helt klart.

Inga kommentarer: