onsdag 17 oktober 2012

Mycket lek idag.

Vi kom iväg till Öppna förskolan. Där fanns massa andra barn som kunde stå och gå. Det är nog väldigt bra att My får se hur "det går till", fast hon själv tatt ett och annat steg.
Nu sover hon för fulla mugga (men lär hinna vakna innan jag skrivit klart inlägget!) i sin bilbarnstol.
Apropå bilbarnstol, vi ska hämta den nya imorrn. Eller ja, vi ska helst åka tillsammans med Vendela och Alice. Sen så kommer personalen där visa hur man får stolen på plats.

Frågan är bara om vi ska ha lillfisan fram eller bak..??! Jag har ju haft henne bredvid mig hela tiden men nu kanske man ska ha henne i baksätet då jag troligen kommer få sämre sikt då jag kör (tror inte jag kommer kunna se i högra ytterbackspegeln nämligen, och den behövs ju). Ska prata lite med karlsloken när han kommer hem.

Puss på Björnen!

Jag vet inte riktigt vad hon gör, verkade i alla fall som att hon försökte äta ur tallriken... Var säkert nå jättegod fantasimat där....??!


Bidde ingen bio med Louise idag. Hon har haft huvudvärk hela dan stackarn. Så vi tar lite shopping på Söndagen, fast jag kommer inte shoppa nåt då jag redan har minus på kontot. Men man kan ju alltid hjälpa andra hitta nå skoj!


Inga kommentarer: