måndag 22 oktober 2012

Måndag 22/10

Då var denna Måndag nästan slut.
Det har varit en lugn och skön dag. My har fått sin nya bilbarnstol, och hon satt jättebra i den. Ska åka förbi Barnens hus eller dylikt imorrn och köpa en spegel till baksätet så jag ser henne där.

My i sin nya stol! Blir härligt sköna bilder när blixten är på..
Efter att vi hämtade bilbarnstolarna så tog vi en fika (té) och lät våra små leka lite tillsammans. Jag vet inte riktigt vad det är, eller jo.. men My blir ibland rädd för andra barn (när dom närmar sig så tror jag hon blir rädd för att bli skadad då Isabella några gånger har lyckats med att peta eller dra lite för mycket i henne). När dem gick iväg kom Björn hem och även syrran och Micke direkt därefter. Sen har vi haft en trevlig kväll med väldigt god mat (rostas med sallad/klyftpotatis och bea till) och suttit och snackat en massa. Mestadels jobbsnack faktiskt. Fick även massage av Micke som är utbildad massör (grymt skönt för mina stackars muskler som jämt är spända!). 

Och nu tänkte jag ta ut linserna, borsta tänderna, tvätta ansiktet (är sämst på det, kanske därför jag har så dålig hy ibland..?).. va många parenteser det blev i detta inlägg!

Ha en bra kväll!

1 kommentar:

therese sa...

Ja Ivan.
Han var ett svin som alla andra killar jag träffat.
Så nu lägger jag ner allt som har med killar att göra!
Längtar bara tills på lördag nu! Måste ha andra saker att se fram emot än bara en kille jämt!