söndag 21 oktober 2012

Solsidan s03e03

Nu sitter vi här i soffan och myser lite. Vi har varit duktiga idag och fått en hel del gjort, Emma var här och lekte med Mysan, så vi passade på!
Vi har flyttat gardinfästena lite högre upp och målat den omålade tapeten under, sågat till några socklar och fått dom på plats, fått upp en hylla ovanför tv:n i sovrummet till dvd-spelaren, plockat undan lite i vardagsrummet, dammsugit överallt, piskat lite matta, packat upp några flyttkartonger till, fått upp några tavlor i My's rum... ja, det är i stort vad vi gjort på några timmar på eftermiddagen.
Nu känns det okej att sitta i vardagsrummet och bara ta det lugnt, och inte behöva se en massa grejer som behöver göras. UNDERBART.

Har även hunnit träffa Louise en sväng i Farsta idag och fått en jättefin present! Fick min födelsedagspresent i förskott då hon kanske inte kan komma förbi på Lördagen. En söt träbit med hjärta där det står HOME - is where the heart is och på baksidan stod en lapp att vi ska på LADIES NIGHT den 3:e November!!
Det är alltså det fröken planerat och lyckats hålla tyst om!! Va skoj!! Har aldrig varit på nåt sånt men jag tror vi kommer ha superkul! Tack kära du!
Och det är mindre än två veckor kvar!


Alldeles strax börjar Solsidan. Bästa svenska serien alltså.
Kommer som vanligt få mig några skratt!

Inga kommentarer: