måndag 2 april 2012

Verkar inte bli nån Finlandsresa i år.

Igår var ju brorsan och hans tjej över på middag.. 
Jag och brorsan pratade lite om sommaren. Det är nämligen så här att han bara får en veckas semester i sommar då han ska utomlands och jobba snart och då skjuts jobb fram till Juni, då han tagit semester, så tre av veckorna han ansökt om måste han vara på jobbet, och då kvarstår bara en veckas semester.. Tråkers. Och i och med att han bara är ledig en vecka i sommar så är det inget som säger att han måste åka till Finland den veckan, den tanken slog mig när vi pratade om resan häromdagen.. Och nu hade han fått tänka lite och prata med sin tjej.. och dom kom fram till att dom skulle vilja åka till Grekland då (han har släkt där) och frågade om vi ska med dit.

?..


Det blir ju ingen Finlandsresa utan honom liksom, det har ju varit vi tre syskon och våra respektive, och i år är inte jag så sugen på att åka till farsan då han knappt visat intresse för sitt barnbarn. Jo, vi fick ett "grattis-till-lilla-flickan-kortet", men sen dess är det jag som skickat mms och inte ens fått nåt svar tillbaka om jag inte frågat om han fått bilden.. Så, så engagerad är min pappa, nästan lika engagerad som i vårat liv när kärringen kom in i hans liv (vi försvann ut ur bilden då).

Så jag har försökt kolla på lite billiga flygresor men jag vet ju inte riktigt vad som är billigt till Samos.. Vissa tar ju sjukt mycket betalt för ett litet barn!
Oh well, ska fortsätta kolla vidare.

Och så ska jag höra av mig om datorn idag, måste ju lämna in denna.. Suck.
Och så blir det ingen visit till brukarens skola idag då han är sjuk, tycker halva nöjet försvinner då även fast man känner en massa folk i skolan. Some other day.

1 kommentar:

Therese sa...

Men vad tråkigt gumman!
Ni åker ju varje år :(
Men en resa till Grekland låter ju lite roligare än en resa till Finland måste jag ändå säga...
Hoppas ni hittar några biljetter inom rimliga priser!