onsdag 18 april 2012

Mycket jobb.

Nu är det fullt upp för karln igen.
Jag är ensam hela dagarna med My igen, ända tills hon somnar så är vi ensamma, ganska så trist faktiskt (men man hinner ju sakna honom och det är ju alltid bra att ha den känslan så man inte känner tvärtom), speciellt idag då vi var hos Kicki och hennes karl var hemma och kunde avlasta henne.
Men men, högsäsongen kommer och går.. Älskling består ;-).


Hittade Deep blue sea, den stod visst inte i bokstavsordning som resten av våra filmer, haha...
My verkar ha somnat nu, ska in och kika hur hon ligger om en liten stund, se så inte har täcket för långt ner eller för långt upp..

Men det här med egentid kan ju faktiskt vara grymt skönt. Man uppskattar den tiden väldigt mycket även fast jag älskar min dotter över allt annat.

Gott med tummen.
Har precis kollat klart på ett BB-avsnitt, hehe, vilka härliga idéer dom kommer på, dom som jobbar med det programmet, och va sura vissa i huset blir!!

På Lördag var det bestämt att vi skulle till Kungsängen, jag, Louise och Alex, men jag fick mess om att det blir på Söndagen istället då vädret inte var bra på Lördagen.. Men tyckte att vädret såg sämre ut på Söndagen.. Oh well, återstår att se, smhi.se har ju haft fel "några" gånger förut, haha.

Inga kommentarer: