tisdag 3 april 2012

Bort med bönderna från stan..

Det pratas om dubbdäck på nyhetsmorgon. Det sägs att det är dom som river upp dom farliga partiklarna i asfalten (vilket tydligen dödar ca 40 personer per år), men det är inget som är bevisat, det kan enligt en av debattörerna vara gruset i marken som river upp partiklarna. Konstigt att bara förbjuda dubbdäck när det är säkrare än odubbat (och faktiskt räddar fler liv, kanske till och med fler än 40..?) och då det aldrig testats om det verkligen är dom som är orsaken till att partiklarna slits upp ur marken.. Hur kan man förbjuda saker och ting då!!??!
Det hade behövts mer forskning OCH tester på ifall det VERKLIGEN är dubbdäcken som förstör, jag menar, luften har inte blivit fräschare efter förbudet efter att man kollat upp värdena på Hornsgatan. Och det finns minst lika mycket farliga partiklar i tunnelbanan... Konstigt att man inte tar tag i det om man nu är så mån om människans hälsa helt plötsligt.




Alla dom här förbuden och tullarna handlar om att då bort bönderna från stan, så dom rika kan köra runt i sina Hummer's och Porsche cayenne... Mer skillnad mellan rika och fattiga tack.. Ge till dom rika och ta från dom fattiga..!

Inga kommentarer: