fredag 13 april 2012

Saknar min träning.

Tre dar i veckan tränade jag innan jag blev "för" gravid.
Fan va skönt det var. Men nu går det inte längre. Inte just nu iaf, då gubben jobbar högsäsong och då jag känner att jag inte vill gå till gymmet och kanske få träna och dessutom lämna My till nån jag inte känner (dom har barnpassning i Älvsjö), och jag är inte ett sånt stort fan av just det centret.

Det här var på Flex för några år sen då jag typ tränade 5 dagar i veckan, det ni (22 dar på gymmet den månaden, not bad)! Då var jag fan jävligt nöjd med kroppen, men som vanligt så kom det nån frossarperiod efter det och/eller antagligen sommaren (= ingen träning), haha.

Fit och fin! *sakna*
Ursäkter, ursäkter. Jag vet.
Men om jag ska ha motivation till att träna så måste jag få mina tre dagar. Tror fan inte två dar i veckan hjälper. Jag måste se resultat och då behöver jag tre.
Nu är det så att jag helt enkelt får säga upp medlemskapet på Sats då jag inte vill punga ut 400 kr i månaden på ja.. INGET.
Skittrist but that's life.
Jag hoppas på lite finare väder och att vi kan ha liggdelen nere i källaren from Söndag (Björn måste ta upp sin ishockeyutrustning som luktar urk).
Så man får röra lite på fläsket utan att det ska vara jobbigt att ta sig ut, för det är det just nu med liggdelen som ska kånkas ner och som väger och är otymplig och tung.

Nu blire lite blåbärssoppa om gubben inte druckit upp allt!

Inga kommentarer: