fredag 16 november 2012

Nestlé, min frukt.

Som vissa av er vet är jag en Buzzador och med det får jag ibland lite erbjudanden om att testa produkter och tjänster gratis eller till ett reducerat pris. Denna gång har jag fått testa på Nestlé's min Frukt. Eller inte jag förstås, utan min lilla tjej, och andra barn runt omkring.


Igår fick My en på dan på öppna förskolan. Först gav jag henne nån burk med exotiska frukter men den gillade hon inte alls, så då var det tur att jag hade tagit med mig några prover till ÖF. Hon fick då smaka på banan/jordgubb och den slank ner fort.
På eftermiddagen kom Vendela och Alice hit på lite fika. My hade precis vaknat och var lite hungrig så då gav jag henne en påse med smaken äpple/päron, och då fick Alice också en. Båda sög i sig sina smoothiesar och blev mätta och belåtna. Sen satt dem och lekte med förpackningarna en stund, perfekt att den kan roa dem också, haha.

Så, nån gång nästa vecka tänkte jag dra till öppna förskolan i Fruängen, så kan jag dela ut en och annan smoothie till dom jag känner lite, man vill ju ha respons på vad barnen tyckte om smoothiesarna. Ska dessutom träffa Jenny och Noah, då kan jag ge en till honom också, undrar dock om han är lite för stor för dessa mellanmål, fast nä, det tror jag inte. 

Inga kommentarer: