onsdag 14 november 2012

Konstiga jävla regler....



Sitter här och lyssnar på Bandit och måste säga att jag gillar den här låten.
Jag älskar musik men glömmer helt enkelt att lyssna på musiken.. Det blir i bilen men inte så mycket mer. Man kanske borde skaffa sig en liten söt köksradio?

Kom att tänka på en annan sak. Bland det dummaste jag hört tycker jag. 
Att när man har barn så dagis så får man inte passa på att handla på vägen hem från jobbet och inte heller lämna barnet/barnen på dagis om man har en ledig dag trots att man jobbar heltid. Nä, för jag (sen när jag slutar köra bil till jobbet) går gärna ner från tunnelbanan och hämtar My för att SEN gå upp igen och handla...!? Och likaså, jobbar jag heltid, betalar full förskoleavgift, fast har mina lediga dagar, inte fan tänker jag vara hemma hela dan med Mysan så när alternativet förskola finns. Då kan man ju passa på att städa eller göra annat och lämna My en stund på förskolan i alla fall. Konstiga jävla regler.
Fine, jag förstår att man inte ska handla i två timmar eller så man kommer efter stängning till förskolan, men det tror jag nog dom flesta föräldrar förstår, eller?! Aja, där har du mitt tyck och tänk om det där i alla fall.

Inga kommentarer: