fredag 30 november 2012

Beroende??

Idag har jag inte hunnit sitta ner mycket alls känns det som. Jo, i bilen förstås, men annars har det varit fullt upp. Har precis pyntat klart med det jag har hemma, satte upp julstjärnor i fönstrena i vardagsrummet och julstrumporna ovanför eldstaden. Myspys! Köket blev helt klar mysigast tycker jag. Gardin, julblommor, adventsljusstake, adventsljus och julstjärna finns här i rummet. Helt underbart.


Dagen har varit härlig. Den började med att grannarna kom över och fikade och barnen fick leka lite. Det var faktiskt lite ordentlig lek idag (dom brukar leka för sig själv i vanliga fall) men nu jagade dem varandra lite, så det var lite kul. Sen träffade vi Therese. Det bidde inge Nacka Forum då hon inte hade fått på vinterdäcken på sin pärla, så vi åkte till Södertälje centrum och shoppade lite där. Hittade inga julklappar faktiskt. Det var lite grejer till oss istället. Bland annat eldstadsbeslag, hostmedicin, batterier och julstjärnor (blommorna).. Sen svängde vi förbi Ica Maxi så Therese kunde hämta ut ett paket och passade på att handla där också.

Grisen som My fick av Nina, haha, lite rolig!
Sen hittade jag denna i brevlådan idag! Woho!! Snacka om att jag blev glad när jag läste vad som stod där! 1 valfritt set underkläder liksom! Tyckte det stod att summan skulle ligga på 500 kr men detta var ju ännu bättre! Så nån dag nästa vecka ska jag åka till Triumph och hämta hem ett fint underklädes-set.


Förresten, har jag gått och blivit beroende av Sons of Anarchy då jag redan i bilen längtade efter nästa avsnitt?

Inga kommentarer: