onsdag 28 november 2012

Ett inlägg om dan.

Det är typ det ni får. Hinner fan inte mitt på dan. I alla fall inte om vi är iväg. Så ni får nöja er med vad ni får. Inte för att nån klagat men men.

Det var trevligt hemma hos morbror. Vi tog med fika och satt och snackade. My fick som vanligt mest uppmärksamhet. Ojoj, hur ska hon klara sig om hon inte får lika mycket uppmärksamhet ju äldre hon blir?!
Min morbror börjar få det lite svårare att prata. Men man hör honom så länge det inte är nå mycket ljud i bakgrunden. Både han och hans fru fick pussar från My. Hon är väldigt givmild med dom.

Vad säger katten??

Tråkigt med stängda dörrar!

Oj vad leksaker Jussi och Danuta hade!
Sen åkte vi hem innan mörkret föll. Har så dåliga torkarblad på bilen, riktigt jobbigt faktiskt. Och det är inte hela tiden utan till och från, men mest jobbigt är det när det är mörkt, för då ser man verkligen pissdåligt! Björn har beställt hem nya såna som tur är. Så jag hoppas att dom åker på fort.

Jo, alla samtalen är ringda. Har fått en tid hos DermalCare för laserbehandlingen, pratat med Sthlm's kommun om att vi vill ha ett större sopkärl och avbokat tiden för värderingen.

Nu ska jag försöka aktivera lillfisan i minst en timme till, sen får hon gå och sova för natten.

Inga kommentarer: