lördag 20 mars 2010

Tuta och kör.

Sitter och kollar lite på Body of Lies som Therese rekommenderade igår. Och samtidigt kom jag att tänka på olyckan som höll på att ske igår eftermiddag.
På Essingeleden körde folk lite extra vilt igår, men knasigast blev det för två bilar som inte såg varandra i döda vinkeln då båda började byta fil mot en och samma rakt framför nosen på mig. Som tur va hann jag tuta som fan då dom va centimetrar ifrån att smälla, och då flyttade den ena bilen tillbaka till sin fil. Hade dom smällt framför mig hade jag nog varit med i den olyckan. Den där döda vinkeln e fan sjukt viktig att kolla innan man byter fil!

Gårdagen va rätt trevlig. Gott fika hemma hos Zandra, och magen hade växt ännu mer. Förlossning beräknad om 4 dagar!
Efter fika med henne åkte jag hem och träffade på Björn innan han skulle åka iväg på kryssningen med sitt ishockeylag. Sen åkte jag och Therese till Coop och handlade tacos.
Åt en nachotallrik och blev tokmätt, hade dock velat ha en till tallrik då det va så gott!

"Leeloo Dallas, multipass... Muuuuultiiiiiipass"

Sen såg vi Femte Elementet. Minns du den filmen? Det är ju bland dom grymmaste filmerna som gjorts! Humor, effekter, action och liiiiiiiite romantik.

Idag ska jag iväg till gymmet (bor ju där känns det som), hämta Björn vid båten och sen äta middag med Jenny och Alex. Det blir en bra dag tror jag :-).

Inga kommentarer: