onsdag 3 mars 2010

Drömmar

Uscha, jag hade en lite obehaglig dröm inatt.
Till att börja med hade verkstaden som Björn jobbar på flyttat till Rissne, det va väl trist att dom flyttat till andra sidan stan såklart.
För det andra hade hans gamla kollega Evelina (som e rätt skön och trevlig, om man inte umgås alldeles för länge med henne (kan bli lite jobbig efter ett tag pga av energi)) börjat jobba hos honom igen och dom hade blivit tillsammans.. eller ja, strulat iaf och jag fick reda på detta medan jag väntade på att Björn skulle hjälpa mig då jag va strandad på hans jobb med min hoj (jag hade hojkort!) och inte fick nån hjälp då Björn hellre hade vattenkrig med henne på jobbet?!!
Och sen vaknade jag av att jag åkte iväg med den trasiga hojen utan hjälm....
Konstiga drömmar säg.


Jaja, jag ville bara berätta lite om min viktnedgång. I helgen slarvades det en hel del då jag va på kryssningen med Louise.. Man måste få festa till det lite!
Och därefter tränade jag både igår och Måndags. Tänkte dra iväg idag med och köra hårt med cardio. Det är grymt skönt att inte ha nån tidspress på sig tycker jag.
Då känner man att man kan vara där en längre stund utan att bli stressad.
Nåja, till saken.. glömde nästan skriva om det jag skulle skriva om, vågen står nu på 73,2 kg. Och jag ser verkligen på kroppen att några centimetrar har försvunnit här och där. Synd att man inte mätte sig från början. Jag hoppas verkligen att magen hinner försvinna till sommaren. Men då gäller det att jobba ordentligt oxå!
Om hydrojeten är ledig ska jag använda den först. Jag har testat den en gång och då va den väldigt skön!
Nu blir det frulle och därefter gymmet! Tjoho!

1 kommentar:

Jenni sa...

Haha ja skumma drömmar du har. Vart kommer dem ifrån..din konstiga undermedvetande som har ett eget liv :P

Ja lite kul måste man få..annars är det inte kul att gymma (inte för att det är kul)
Gratis syrran..du är på bra väg.

Kramar