söndag 7 mars 2010

Ingen hit.

Nu sitter jag här hemma och tycker synd om mig.
Det suger att vara sjuk när man e ledig. Jag hatar det. Hann inte vara hemma hos morsan så länge heller innan nys och snorattacken hittade dit. Kanske inte e bra och kombinera förkylning och lite kattallergi :-/. Ingen hit.

Jo, den här kryssningen jag och Louise ska på igen, det verkar som att många ska med den här gången. Helena heter en tjej som jag lärde känna lite genom en assistentträff för några år sen, hon ska fira sin födelsedag på kryssen. Och så tänkte jag, självklart måste man åka på en till kryss.. och det blev sagt, bokat och betalt. Den blir dock inte av förrän i slutet av Maj men den som väntar på nåt gott...David, en polare ska med och drar med sig några vänner. Anders, en annan vän jag lärt känna genom en fest och snack på Fejjan åker med. Och Camilla följer väl oxå med??!
Ju fler desto roligare??

Nu ska jag ringa karl och fråga vad vi ska äta till middag. Börjar bli vrålhungrig.
Jajust ja. Här kommer en bild på en av dom fetaste katterna jag känner till. Morsans katt, stackaren, når han ens runt som andra "normala" katter när det är dags för rengöring? (vig som ett kylskåp e han ungefär)

2 kommentarer:

Friskriven sa...

Jävlar!!! Men så fin <3

C sa...

Jag vill! Jag vill! VILL!! *springer o köper trisslotten*