tisdag 20 januari 2015

Mål, mål, mål..

Nu har jag som sagt nått ett första delmål för i år. Men jag känner att jag måste sätta upp lite fler mål.Nåt jag är rädd för nu är att jag kommer slarva, "typ" belöna mig själv för att jag gått ner så bra med tänket "Jo men en liten bit går bra".. Det tänket fungerar inte hemma. Punkt.

Mål 1 är att gå ner till 65 kg. Och som jag förstått det så är det bra att ha målet uppsatt till nåt datum, så jag 31/3 som för övrigt är en Tisdag då jag har vägningsdag, mycket passande. Tills dess borde jag lyckats få bort 5 kg. 
Mål 2 blir att inte frossa. Det får helt enkelt räcka med lite. I år ska jag INTE frossa i mig sötsaker, jag måste stoppa mig själv när jag märker att jag faktiskt är på väg att äta hela den där godispåsen eller trycka i mig för många bullar. 
Mål 3 blir att röra på mig mera. Jag vill få till mina 10 000 steg. Det lyckades jag varken med i går eller förr igår, det känns himla trist. Eller jo, i går fick jag banne mig till det, glömde ju Fitbiten hemma när jag åkte till gymmet, då nog fick jag till mina steg i går, men blir lite förbannad på mig själv när jag slarvar som kvällen innan. När det dessutom blir varmare så får det bli lite fler promenader. Måste bara planera dem rätt så lilleman har sina sovstunder då.

Så. Ni som läser kan påminna mig om mina mål om ni märker att jag slarvar med dem, kommer att lägga upp allt slarv på bloggen så ni får se, och jag i så fall skämmas. Hmm, bra tänk. Desto mindre vill man slarva.

Nu ska jag slänga på mig mjukisarna och hoppa lite hopprep. Har GRYM träningsvärk i främst bröstet men även benen i dag. Och jag gillar't!

Riktigt  glad är jag i dag.

Inga kommentarer: