torsdag 1 januari 2015

Nyårskryssningen!

Då var vi hemma igen. Det var en härlig nyårskryssning! God mat, bra musik, en snäll dotter och son och lite alkohol. PRIMA. I really can't complain! Vi hade med oss en väldigt trött tjej hem då hon somnade sent i går och inte lyckades komma till ro under dagen but that's it.. I kids corner visades i dag dessutom Frost, hur glad blev inte våran tjej då!? :-D Jag och Björn orkade precis hålla oss vakna till tolvslaget med varsitt glas champagne, men sen var det tack och god natt, småbarnsföräldrar pallar inte lika länge som ni andra utan eller med äldre barn som tar sovmorgnar och som faktiskt sover på nätterna!



Mina fina killar!


My satt och åt i godan ron, hon var jätteduktig, till och med vi hann äta oss mätta... och mer därtill, hehe! 


En liten svängom i Panorama-baren med pappsen. Oj så mycket energi våran lillfis hade!



Ville Viking fanns förstås ombord, men My höll lite distans till honom.


Vår fina lilla prinsessa!


Kom på lite saker som kunde varit bättre.. typ att vi kanske borde valt Cinderella eller nån annan båt som var i hamn lite tidigare, det var en del dötid innan båten kom i hamn. Sen kom vi ju på ombord att vi hade glömt bort hörkåporna till våra småttingar, det var inte så kul, så vi fick hålla oss en bit ifrån det värsta oljudet. Tyvärr fanns inte hörkåpor att köpa ombord heller.. åh vad dem hade tjänat på det tror jag!



Men annars är vi helnöjda med vårat nyårsfirande. Visst, inga raketer och bara vi, familjen, men vi hade det bra ändå :-). Helt klart en bra start på det nya året! Här är en liten video på en väldigt nöjd kille också:


Fick ni en bra start på det nya året?!

Inga kommentarer: