söndag 25 januari 2015

Överskriden veckobonus.

Kom på mig själv med att vara på väg till godisskafferiet för en stund sen. Känner ett enormt sug efter nåt sött men jag måste helt enkelt nöja mig med lite té och frukt sen.

Loui och My ligger i varsin säng och Björn är iväg på ishockeymatch. Some alonetime for me.

Förutom My's feber så har det varit en bra eftermiddag/kväll. S kom hit vid 14 och då satt vi och snackade lite skit medan farmor och farfar var så gulliga och var ute på promenad med Loui, för att sedan leka ute på gården med Mysan som orkade leka en stund då hon fått Alvedon.
Sen kom Jenni och Micke och då blev det massageverkstad här hemma hos oss, först ut var S som fick massage av Micke och därefter fick jag massage av båda två, för att sedan ge lite massage till Micke då han hade ömma axlar.. Win win!

Jag kom att tänka på en sak gällande Viktväktarna, jag helammar ju inte längre.. då kanske man ska dra ner på pointsen lite? Under dagen ammar jag kanske tre gånger, och sen kanske en till två gånger på natten. Kan besvara min egen fråga nu i och med att jag sitter vid datorn och då det finns mer inställningar på VV's hemsida än i appen. Nu kommer jag bara få +7 poäng istället för för +14 poäng. Nu får jag helt enkelt bli lite mer medveten om vad jag stoppar i mig! I och med den nya inställningen så fick jag helt plötsligt -14 pp i veckobonus. Ooops.

Nu ska jag ta och röra på mig lite så jag får ihop mina steg i dag.

Detta låg i paketet från Semper, man tackar och bockar :-).

Inga kommentarer: