torsdag 29 januari 2015

Torsdag 29/1.

Då var sjukstugan över för denna gång. Det är faktiskt första gången My haft så hög feber och SÅ länge. Vi ser till att ta det lugnt resten av dagen i och med att hon vaknade mitt i natten och hade svårt att somna om igen.
I dag var vi iväg en sväng. Jag och Loui åkte till Uppenbarelsekyrkan och My hängde hos mormor. Det var tur att vi gjorde så då jag behövde lyssna ordentligt på husmor om var allt ligger och hur saker och ting funkar i samlingssalen och köket. Efter det ärendet hämtade vi My och åkte hem.
Sen är det dags för ett välbehövligt bad innan båda barnen blir för trötta.





Här vänds det för fulla muggar ..
..och roligt är det!!
I kväll ska jag till gymmet efter att Loui somnat, återstår att se hur trött man är då. Tur jag har en Red bull i kylen som kan intagas i värsta fall.

Det var kul med besök av David. Vi snackade om allt möjligt i vanlig ordning, fick dessutom höra att han hade varit med om en nära-döden-upplevelse.. En buss hade fått sladd på bakvagnen på landsvägen där han bor och tvingat ner David i diket varav han blev medvetslös.. och inte ens stannat för att kolla upp så det hade gått bra! Vidrig busschaufför och SKAM FÖR SL att ha så dåliga chaufförer!! Det var plogbilen som upptäckte att David kört ner i diket och frågade om han behövde hjälp upp... MEN TUR att det gick bra. Usch va läskigt ändå. Det där är min skräck, speciellt med två barn i baksätet! Hoppas aldrig jag behöver uppleva nåt sånt i trafiken men det finns faktiskt inga garantier.

Vi bestämde i alla fall om att han skulle följa med hem efter dopet och så kör vi lite ost- och vinkväll. Mycket trevligt! David ska försöka lära mig dricka rödvin, hehe, återstår att se hur det går :-D.

Inga kommentarer: