måndag 12 januari 2015

Duktiga mig!

Äntligen fick jag arlset ur och rensade lite bland Mysans leksaker, i hennes rum, lådorna i hallen och uppe i vardagsrummet. En del ska kastas då det är trasigt och annat får Loui ärva som hon inte leker med längre. Skönt att ha det gjort!
Sen har jag städat här hemma och bytt sängkläder i allas säng + tvättat + tömt och fyllt på diskmaskinen. Det gäller att få Loui att sova sina timmar, då har man tid med sånt här. Så här glad är man för övrigt om man får lite sömn, och mat ;-).


Som ni ser så snöar det riktigt mycket, jag kommer med andra ord få skotta uppfarten igen. Men men, det är ändå lite mysigt. Mycket ljusare om inte annat. Lite jobbigt att gå ute med barnvagnen dock.



I lite sen födelsedagspresent fick My en massa pärlor av Isabella, dem har jag hunnit sortera lite också. Blir till att ge ett par till Natti och Maggie som gillar att pyssla med sånt, vissa av pärlorna är på tok för små för My, ser bara scenariot framför mig när hon råkar spilla ut hela burken/burkarna på golvet... Huvva..

Shit va varm jag blev av min lilla promenad, och kanske av att hoppa hopprep här hemma också.. Orkade bara med ca 70 st på raken, sen fick det vara, haha.. kondisen är inte på topp.

Nu ska jag ta in lilleman så han inte blir snögubbe där ute på gården (lite frisk luft har han fått i alla fall).


Inga kommentarer: