söndag 4 januari 2015

Nu får det råda bot på dem dåliga nätterna!

I natt vaknade lilleman visst 8 gånger.. undrar hur ofta han vaknar så ofta egentligen? Anledningen till att jag kommer ihåg det är att jag skrivit en logg på detta..
Jag har nämligen köpt en bok som heter "Somna utan gråt" skriven av Elizabeth Pantley. Har inte hunnit läsa igenom hela boken än då både sömn och barn kommit i vägen men snart så. Jag har i alla fall börjat med att skriva ner hur sömnen ser ut för lilleman. Pissigt med andra ord. En liten kille som han ska sova mellan 10-11 timmar per natt och 3-4 h dag.. men nix, så funkar det inte med sömnen här hemma... I natt sov han mellan 7-8 timmar och nu på dagen har han sovit i bara 18 minuter.. that's it.

Om nån timme kommer mamma och hälsar på.. jag kommer inte vara den mest sociala i världen men hon vill förstås träffa sina barnbarn. Egentligen skulle Lillian kommit över i kväll men jag bad om att få ses en annan dag då jag antagligen kommer vara bajstrött i kväll... Går verkligen i en dimma just nu. Gnäll, gnäll, gnäll... det måste man få göra, med en sån knepig liten bebis som Loui, som inte kan somna själv. Otroligt frustrerande för både mig och honom.



Inga kommentarer: