onsdag 28 januari 2015

Årets fattigaste månad.

My känns lite piggare i dag.. och lite mindre varm. Dock har jag märkt att febern kommer smygandes på eftermiddagen och sen har vi en jättetrött tjej på kvällen med hög feber igen. Återstår att se hur det utvecklar sig i kväll. 

Vi har varit till mataffären och till mamma på förmiddagen. Skönt att komma ut lite. Jag ramlade för första gången i år också! Skulle ut ur bilen efter att ha flyttat på den för att ställa in Loui då det var lite trångt mellan bilarna och vips så satt jag där på rumpan! Tur nog så gick det bra. Inga brutna lårbenshalsar än på ett tag, he-he.

I kväll kommer David över. Det är i vanlig ordning länge sen sist vi sågs, men vi har lika trevligt när vi väl ses. Blir lax med potatis, sallad och sweet chilisås till middag. Har redan delat upp hela dagens propoints. Så jag vet redan nu att jag har några points tillgodo i kväll.

Fick en räkning från Folksam denna månad, ett belopp jag inte kände igen. I brevet stod att det kommer att dras ett nytt belopp på autogirot men ingen mer info. Visste att det handlade om villaförsäkringen men tyckte att summan var lite väl hög så jag ringde kundservice. Där fick jag reda på att dem kör en dubbel dragning denna månad, som avser villaförsäkringen för både December och Januari. Hur tänkte de där? Till att börja med kunde de väl informerat lite bättre i brevet och dessutom tänkt till lite mer i och med att det är Januari, årets fattigaste månad, även för detta hushåll.. Lite dåligt, mailade de om detta och hoppas på att dem tänker till gällande den där "förändringen".


Inga kommentarer: