söndag 11 januari 2015

Snöstormen i går!

Sista lediga dagen med sambon då för denna vecka.. det känns lite trist, speciellt då han varit hemma lite extra denna vecka och allt återgår till det normala i morgon.
För My's del börjar förskolan nästa vecka också, det ska bli skönt tycker jag. Vet att hon har det snäppet bättre där än hemma till vardags. Hon kommer ut, äter ordentligt, får träffa sina vänner och sist men inte minst, så aktiveras hon bättre där.

Gårdagen var trevlig. På förmiddagen slängde vi ut det sista av julen, det vill säga julgranen och lite kartonger, därefter åkte vi och handlade lite mat och åt på McDonalds (Naturdiet för min del) och sedan var det kalas i Vega. Tyra blir 1 om 3 veckor men familjen ville hinna fira henne och träffa släkt och vänner innan de ska resa iväg till Florida nu på Torsdag, så det blev kalas och avskedsfest i ett. Tyra fick sig en liten paraplysulky att ta med till USA av oss.. och självklart var hennes mamma snabb med att ge bort nåt till våra barn från hennes barn. Tyra börjar när som helst att gå och då tyckte Therese att vi kunde ta deras lära-gå-stol vilket vi förstås inte tackar nej till (gulle!). Vi har lite ont om plats att gå på här hemma men det går att ordna nåt bra här i vardagsrummet tror jag.

Efter kalaset så skulle vi iväg och se Björn på isen, han spelade ishockeymatch i Visättra, men vi kom aldrig så långt. Det tog sin tid att komma iväg från kalaset och sen så var det snöstorm ute med massa folk som stod och slirade överallt med sina bilar (mohahahaha, I love 4-hjulsdrift, so long suckers, liksom!!), och så fastande vi i VARENDA rödlyse förstås, typiskt och NÅGOT irriterande när man har lite brådis. Insåg att vi aldrig skulle hinna till matchen och jag ville inte stressa för mycket med både barn, Jenni och Micke i bilen, så vi hoppade matchen, det kommer fler tillfällen.

Jaja, My lär vara glad i dag i alla fall, vi kan ju återuppbygga Olof ute i trädgården i dag, hehe.
Bamsegympa och besök från S är vad som står på schemat i dag. Det ser vi fram emot.

Det blev tyvärr inga bilder från gårdagen så den var lite smått hektisk men jag tror ni överlever ändå ;-).

Inga kommentarer: