tisdag 1 april 2014

Allergisk reaktion dagen efter.

Den här dagen skulle jag nog kalla för bakisdag. Min allergi har börjat göra för vana att attackera mig dagen efter att jag varit i kontakt med pälsdjur. Tror nog det här är tredje eller fjärde gången. RUGGIGT irriterande och JOBBIGT!
I går klappade jag grannkatten med My och det får jag sona för i dag. 
Mådde bra på förmiddagen men sen gick det bara utför. 

Jag, pigg och allergifri på förmiddagen..
Nåja, träffade Jenny i dag i alla fall. Hon plockade upp mig vid halv tio här hemma och sen for vi till sambons jobb för att skifta däck. Jenny hade självklart med sig sin 13-månaders dotter Molly, hon är ju bara så söt! Så vi busade lite emellanåt. En riktigt glad och busig tjej, hihi.
Därefter åkte vi till IKEA och käkade lunch där. Jenny insisterade på att bjuda dessutom!
Hittade "SKUBB"-lådor som jag tänkte skaffa ett tag till både hall och till Mysans spis, så kan man få lite mer ordning här hemma.
Sen åkte vi förbi Bilia en sväng då Jenny skulle ha nya torkarblad till bilen och därefter skjutsade hon hem mig. Det första jag gjorde var att snyta mig massor och därefter hoppa i säng. Sov en timme och därefter kändes allergin bättre... trodde jag. Vet inte hur många gånger jag nyser och snyter mig dessa dagar, fattar inte att kroppen kan producera så mycket snor heller...!
Efter tuppluren gjorde jag i ordning en maträtt ur Linas matkasse. Tillagade "kalvfärsbullar osso buco med sellerigremolata och smörstekt gnocchi", riktigt gott! Den räcker till matlåda för både mig och Björn tänkte jag skriva, men i morgon ska jag ju äta lunch med Martina, så då behöver jag inget, hehe.


Herregud, syrran ringde nyss, knappt så jag kan prata i tele nu när jag är så snorig, täppt och nysig.. men fick höra rätt fruktansvärda nyheter :-(. Inte gällande henne personligen men ändå...
Ska prata lite mer med henne i morgon då jag med all sannolikhet mår bättre.

Nu ska jag äta min fruktsallad som jag unnade mig.. mestadels då jag inte vill slänga en massa frukt innan det blir dåligt! Ha en bra kväll alla ni!


Inga kommentarer: