torsdag 10 april 2014

Bloglovinproblem.

Jag kom att tänka på Camilla som försökt se mina inlägg via Bloglovin.. som inte funkar med min blogg just nu och anledningen till det är att jag har nåt "unvalid RSS-feed". Har INGEN ANING om hur man fixar sånt.. Så om nån vet så får ni gärna hjälpa till. Så mycket datanörd finns inte i mig. Så, ska ni följa min blogg får ni snällt bara lägga in den på favoriter...

Det blev för övrigt en helt annan kväll än planerat. Inspirationen till att göra kalops försvann när jag inte hittade några kryddpeppar här hemma, så det får jag snällt köpa hem i morgon..
Vi vart dessutom passande nog inbjudna till en av grannarna på lite spontanmiddag och det tackar man ju definitivt inte nej till när ens egna middagsplaner gått i kras.
Så vi gick över dit och dit kom även två andra grannar med sina barn. Så det vart en massa bus och även jättegod thailändsk mat! Till efterrätt fick vi nån sån där Daim-tårta med jordgubbar till och OM My åt många gubbar. Det var ingen hejd på den flickan!
Så vi var verkligen mätta och belåtna när vi gick därifrån, My somnade kort därefter också med tanke på att det busats så mycket. LÖVLY.

My och Maggie på deras veranda. Där satt de och myste till dagens sista sol.
Nu ska jag dricka mitt kvällsté och äta lite knäckemacka med smör och leverpastej på, nami-nami!

Inga kommentarer: