måndag 14 april 2014

Funderar lite..

.. på om jag orkar ta mig till affären innan jag ska träffa Sarah.
Ska träffa brukarens syster i dag och vi ska träna tillsammans. Det kommer ju gå så där då vi är på helt olika nivåer för tillfället, jag orkar ju knappt nåt med tanke på att jag är preggo.
Men skulle behöva handla hem lite mat från affären, men jag tror att jag gör det efter att vi tränat istället. Sitter mitt uppe i ett spännande avsnitt av LOST. Helt fast nu. Igen.

Happ, dejten med Kicki och Bella gick ju bra. Återstår att se om lillfisan faktiskt får vattkoppor. Hörde att inkubationstiden är på ca 2 veckor. Men så länge kan jag ju inte ha henne hemma för att hon kanske smittats. Så hon får gå på dagis i vanlig ordning och blir hon sjuk sen så är det ju bara bra för oss/henne. Jobbigt och tråkigt, men bra.


Hur ser veckan ut annars då? Det är inte mycket inplanerat. Ska försöka ta mig till gymmet några gånger till. Det blev ju bara träning en dag förra veckan.. Dåligt, jag vet.
Så denna vecka får jag allt skärpa till mig!
Vet inte hur/om vi ska fira påsken på nåt sätt heller. Min familj har aldrig firat påsken nå särskilt. Vi har fått våra påskägg och varit nöjda. Ingen speciell mat vad jag kan minnas..
Och Björns föräldrar drar till Karlstad över påskhelgen så där blir det inte heller nåt påskfirande. MEN, vi ska minsann gömma påskägg i trädgården åt lillfisan. Och så tänkte jag att hon kanske vi vara påskärring och knacka på några dörrar och sprida lite glädje, speciellt hos de mitt emot som nyligen förlorat sin hund (han blev gammal helt enkelt och kroppen orkade inte med). Men först måste man rita lite fina teckningar :-).

Nä, nu ska jag se klart på mitt avsnitt, känner abstinensen krypa sig på medan jag skriver det här inlägget, haha.. svårt att koncentrera sig på att skriva, lyssna och läsa..

1 kommentar:

Camilla sa...

Skönt om ni får stöka bort vattkoppor! Önskar att vi fick göra det här med, särskilt nu under föräldraledigheten :P Att vabba i två veckor känns ju sisådär..men kan vara skönt det med :)