onsdag 23 april 2014

Redan Onsdag.

Denna vecka går fort. Men det har nog att göra med att Måndagen var röd dag och Björn var hemma.
Väldigt trevligt tycker jag förstås som är hemma hela tiden nu.

Jag är precis hemkommen från gymmet. Det blev ingen lång stund i dag men jag tog mig dit i alla fall!
Så nu har jag faktiskt tränat två gånger den här veckan, vilket är mitt mål just nu under graviditeten, kanske hinner jag med en gång till denna vecka, och då blir det nog på Fredag.
Kom på att jag inte ätit frukost efter att jag var klar där, inte så bra när man kör styrketräning, men jag kände inte av det som tur var.

Tänkte hoppa in i duschen strax, eller ja, så fort jag inte är så varm längre.. Sen så blir det lite té/kaffe med grannarna innan jag ska med Therese till Skärholmen.
Tänkte handla hem lite mat sen också, det börjar fattas lite färskvaror här hemma + att jag måste köpa lite ingredienser så man kan laga mat i veckan.. Det är ju guld värt att Björn får med sig matlåda till jobbet. Slipper han spendera 75 kr varje dag, det blir en del det med till slut. I dag tog han dessutom med två matlådor vilket var ganska smart, då han stannar kvar där en stund efter att han slutat jobba, han ska försöka fixa Dodgen så vi kan kan besikta den igen och förhoppningsvis få igenom den!


Hoppas på att hinna vara ute lite i dag också, verkar bli så fint väder igen och jag har faktiskt redan fått lite färg i ansiktet, inte för att det syns på nån av bilder men men...
Det är nåt som är underbart med att bo här i huset, vi har verkligen solsken hela dagen på framsidan. I frickin' love it! Och blir det för varmt så kan man veva ner markisen! Nä, nu kallar duschen.
Ha en bra dag i det fina vädret ni med!

Inga kommentarer: