fredag 18 april 2014

Toys r Us.

Nu är det sovdags för My.. vi lade henne i sängen nyss men det gick inte som planerat denna gång heller.. det brukar hända emellanåt att hon inte lyckats varva ner eller att hon helt enkelt piggnat till innan hon ska sova, då får hon sitta med oss en stund och ha tråkigt här uppe (se på nåt tråkigt på tv och bara sitta ner i soffan).

Vi har haft en finfin dag för övrigt. Vi åkte till Toys r Us på eftermiddagen och lekte runt lite där. My satt i flera eldrivna bilar, men som inte kunde köra nånstans då dem satt fast, men hon verkade nöjd med att provsitta alla ändå och så var det väldigt kul med alla andra leksaker också förstås, så som rutschkanan :-). Vi köpte lite kritor man kan rita på asfalten med och en liten plastfågel som ser ut som Blue i filmen Rio. Så vi hade med oss en helnöjd tjej hem, eller rättare sagt till Ica Maxi där vi handlade innan vi åkte hem. Nu har vi nästan allt till påskmiddagen i morgon, syrran och Micke får komplettera med lite sill.


På bilderna ovan sitter My på sin gunga här hemma i sin nya jumpsuit som hon fick för ett par dagar sen av moster och Micke. Den sitter som en smäck och är verkligen superfin! Tack kära ni!


Sen har vi sett på filmen "Upp" som godkändes av lillfisan, lite roligare med variation av filmer så det inte blir en och samma hela tiden..

Har lite sug för LOST men tror Björn vill titta på filmen han precis satt igång... tror ändå inte jag orkar vara uppe så sent i kväll. Ögonen går i kors redan nu.
Ni får ha en bra Långfredag alla ni som orkar läsa min blogg!

Inga kommentarer: