söndag 20 april 2014

Vecka 25.

Tiden går fort nu gällande graviditeten. Redan vecka 25!
Magen växer och växer och i går höll jag på att svettas bort i värmen. Ain't complaining about the heat, just my clothes. Sååå, jag får snällt leta efter lite tunnare kläder till våren/sommaren. Gravidjeans kändes ju på tok för varma i går i det fina vädret.
För övrigt så jag har gått upp ca 6 kg. Har inte vågat/brytt mig om att kolla vikten förrän Therese frågade om det här om dagen. Tycker inte känns som så värst mycket. Men nu i veckan och framöver (nu när påsken snart är över och allt gott med den) får jag äta lite nyttigare, mera frukt med andra ord!

Dags att sluta skriva då jag har en stor en som bökar på min mage just nu..!

1 kommentar:

Camilla sa...

Hu, minns min graviditet förra sommaren. Klarade inte temperaturer över +15, trodde nästan jag skulle dö ibland! Tur man vet att det är övergående :) 6 kilo var ju inte så farligt med tanke på hur långt gången du är :) Jag hade nog gått upp 15 kilo när jag var i vecka 25, det blev 25 härliga pannor allt som allt. Men så åt jag godis konstant med för att hålla mig vaken, aj aj. Det straffade sig, för kilona vill inte lossna nu. Synd jag inte visste tidigare att du var gravid, hade kunnat skicka ner lite gravidkläder, bla en jeanskjol. Men jag gav bort dem till Returbutiken här i stan...attans.