söndag 20 april 2014

Påskagen.

Ja då var den dagen kommen. Jag och My är vakna medan Björn får sova lite till. Jag fick ju sovmorgon i går, så här turas vi om så gott vi kan.

I dag ska vi iväg till Hornbach med syrran och Micke. De behöver köpa lite grejer där och vi likaså. Men vi ska inte iväg förrän om 1½ h. Hoppas bara på att Björn inte får nåt jourjobb just då, eller precis innan det...

Gårdagen var superhärlig! Åh så fint väder vi fick till den dagen dessutom! Helt underbart. My var ute mestadels av dagen och på eftermiddagen var det dags att leta ägg med Nils i trädgården. Båda hittade flera stycken och verkade tycka att det var kul. My började självklart gotta i sig godiset/russinen och rätt vad det var så hade hon slickat på alla godisar, för det är ju mycket godare och roligare att slicka på allt... kladdigt värre kan jag lova.
Syrran och Micke kom över lagom tills dess och därefter vart fick Jenni leka med My medan vi andra gjorde i ordning påskmiddagen. Vi åt ute i solen och hade det superbra. Är väldigt glad för att vi fick sällskap av Jenni och Micke på Påskafton. Efter att vi hade ätit så satte vi oss i vardagsrummet och spelade både Alfapet och Med andra ord. Sjukt kul! Och jag var med i det vinnande laget 4 gånger av 4, jag kan beskriva mina ord minsann, haha!
Sen hann klockan bli kvart i elva och så skjutsade jag hem syrran och Micke. Det tar ju så kort tid att åka dit. Närmare sagt 9 minuter, och då kör jag lagligt dessutom. Så det kunde jag unna de.


Jag är för övrigt ett jäkla klantarsle. Köpte byxor åt My här om dagen, och mascara till mig själv. Vad har Carita gjort då? Jo, hon tog ut byxorna ur påsen och slängde sedan påsen (vi har väldigt mycket påsar hemma och just såna påsar använder vi sällan) i papperskorgen... så, min mascara ligger nog på soptippen just nu. Kändes ju bra. SUCK. Ja, det är väl bara att köpa en ny och kanske se till att kolla HELA påsen nästa gång....

I dag verkar det bli minst lika fint väder som i går, om inte varmare till och med om jag förstod grannens pappa rätt. Bring it on! :-)
Får ta en massa bus och lek sen på eftermiddagen istället då det inte hinns så mycket nu på förmiddagen.

Nu ska jag gå och se Mamma Mu med My. Ha en bra dag i solen!


Inga kommentarer: