onsdag 2 april 2014

Redan Onsdag.

Fast jag är hemma så tycker jag att dagarna flyger förbi. Å andra sidan har jag ju haft att göra dessa dagar ändå, så jag har inte rullat på tummarna direkt.
Hoppas på att det blir lite finare och varmare väder i morgon så jag kan pyssla lite i trädgården. Det skulle vara trevligt.

Om en stund kommer Maria över och fikar lite, och eventuellt Vendela också. Jag vill ju alltid vara den som har nåt gott att bjuda på men med tanke på att jag försöker skippa sötsaker så kanske man ska dela lite frukt, så finns det nåt man kan tugga på. Det är ju gott med nåt tilltugg till téet. Hmmm... Scones kanske..? har ju marmelad hemma ju... Nä.. kör det nån annan dag, bättre att bjucka på lite frukt som annars inte går åt så fort här hemma med tanke på att bäst-före-datumet närmar sig för dem.

Jag känner mig bättre i dag men inte helt 100. Hoppas på att jag inte får nå mer allergiattack senare i dag. Det var inte kul i går må jag säga. Sa jag att jag hade blodsprängda ögon dessutom? Man skulle nästan ha kunnat ta mig för en zombie.

My tog en skön sovmorgon i dag, även fast hon gick och lade sig tidigt i går. Konstigt det där. När man förväntar sig att de små ska vakna tidigt så tar de sovmorgon, och tvärtom.

Det vart lite mer ordning i hyllan och i My's spis. Innan såg det ut som att en tornado dragit förbi. Har man mycket grejer måste det organiseras lite.



Nu ska jag fibbla lite med våran elräknare... smell you later.

Inga kommentarer: