måndag 31 mars 2014

Ny vecka, nya möjligheter.

Nu är jag äntligen ensam. Förstå mig rätt, det är underbart med sällskap men ibland behöver man få vila lite också. Jag har varit och fikat hos Julia med resten av preggogrannarna och sen gick jag hem för att fika ännu mer med Pia som hade med sig filmerna hon lånat av mig. Vi pratade om att jag eventuellt skulle komma över hem till henne en sväng på Torsdag då Therese ska dit. Ska kolla med Therese när hon planerat att åka dit och om Björn kan tänka sig hämta My på dagis den dagen...

Helgen har för övrigt varit LÖVLY. Lördagen var rätt lugn med lite häng hos svärisarna och sen lek utomhus med grannbarnen. Björn fixade lite med vinden som ska bli klar nån gång. Det ska bli vårat nya förråd så vi slipper förvara allt nere i källaren, speciellt då ett av våra rum (kontor/garderon) ska bli barnrum.

I Söndags var jag och My till Upplands-Väsby och köpte en bilbarnstol till Audin. Så vi har en i vardera bil. Den installerade jag när vi kom till Björns jobb medan My sov kvar i den andra stolen och sen tog vi Audin med nya (begagnade) stolen och nyskiftade sommardäck på + fina fälgar hem till Martina för att fira Linnea som just fyllt 1 år! Det var massor med folk där, både vuxna och barn och jag fick springa efter My som en toka! Hon skulle göra allt man inte ska göra. Springa till Martinas grannes tomt tre hus ifrån som hade stora fina gungor och rutschkana, gunga i Linneas gunga som inte var så säker för just My då den inte satt fast ordentligt, äta ENDAST strösslet på cupcakesen, och sen försöka peta på tårtan som hon ville äta för att kort därefter ångra sig, putta på andra barn... och ja.. ni hör. Jag hade fullt upp. Dem gångerna är det jävligt skönt att ha Björn med så man kan turas om med att jaga........ På eftermiddagen lekte vi med grannbarnen utanför husen, sen kom Maria med kött som vi beställt av henne (deras sommarstuga ligger i närheten av en bondgård, med riktigt gott kött) och grillade med ett par andra grannar på kvällen. SJUKT GOTT KÖTT! Men jag kan ju lova att det kostar därefter också.. 650 kr för sex bitar, dock rätt maffiga sådana som tillsammans vägde 1,3 kg.

I morgon ska jag följa med Jenny som ska skifta till sommardäck hos Björn och ta en lunch eller dylikt i Bromma. Och på Onsdag ska jag träffa Martina all alone without kids i Kista för en lunchdejt, så jag har lite skoj att se fram emot denna vecka. På Lördag ska vi på kalas hos grannen, Nils fyller 2 år och det ska självklart firas :-). Ska passa på att handla nåt till honom i dagarna, kanske passa på att köpa nåt i Kista galleria när jag ändå är där.

Det blev en hel del att berätta.. men lyckades ju inte sno åt mig datorn innan Björn flyttade in framför den i går för att spela Diablo, när han väl börjar kan han inte sluta, och säga vad man vill så går det fortare att blogga via datorn än Samsungen...
Här kommer lite bilder från helgens bravader i alla fall (enda tråkiga var att jag aldrig hann fota nåt på kalaset...

Lek hos farmor och farfar.
Lek i parken med grannflickorna.




Vi hade lite lyxfrukost på Söndagsmorgonen med jordgubbar, My höll hårt i asken kan jag lova!

Så här glad ser man ut när man ska på kalas (eller när mamma ber en att le inför kameran, hehe!)

Inga kommentarer: