tisdag 25 mars 2014

PISSNATT.

Vilken jävla natt vi hade då, den va då inte rolig för fem öre...
My hostade rätt mycket på kvällen efter att hon hade somnat, så hon vaknade flera gånger på grund av det.
Jag gav upp efter att jag gått ner till henne tre gånger på kvällen, därefter gick jag och lade mig hos henne, till ingen nytta egentligen. I 1-1½ h låg vi där vakna båda två. Hon försökte verkligen somna men hostan var för jobbig. Sen så piggnade hon till och skulle upp, men det gick förstås inte för sig, då hade heeeela natten varit rubbad. Så jag sa att hon fick sova själv och gick och lade mig i våran säng. Kort därefter kom hon upp och skulle upp (till vardagsrummet), men det sa Björn nej till och lade henne i sängen, varav hon blev jätteledsen.. då var nog klockan elva eller nåt... så jag gick ner till slut då hon inte slutade gråta och efter flera om och men så somnade hon... tror vi fick ca 5-6 h sömn i natt, så ingen av oss kommer vara så pigga i dag. MEN, ska man se från den positiva sidan så gick hon i alla fall inte upp fem, haha....

Jag ska ju återigen vänta på brevbäraren. FAN om inte brevet kommer i dag. Då vet ni nån som är sur här...
Men innan det kommer några av grannarna över och fikar lite (ONLY TEA!). Sen funderar jag på om jag inte ska iväg till affären och köpa nåt litet till Micke som ligger hemma och är sjuk på sin födelsedag. Kommer ju ändå ha en del dötid i väntan på posten.

Har hunnit plocka undan här hemma nu också. Diskmaskinen är igång, all skit från köksbänken är undanplockad och My's rum ser lite mer städat ut. Så nu kan man ta hem folk igen.

Skriver mer sen, kanske, om jag orkar. Ha en härlig Våffeldag!

Inga kommentarer: