måndag 24 mars 2014

Early Monday morning.

Då var vardagen tillbaka. För min del blir det inget jobb dock. Väntar fortfarande på beslut från arbetsgivaren. Ska lämna My på dagis om nån timme och sen blir det till att försöka röra på fläsket lite innan jag och Maria ska iväg till Farsta för att köpa en present till både Vendela och hennes nyfödda son. Undrar vad han får för namn nu då, vi har ju fått höra förslagen...

Kommer för övrigt vakta brevlådan som en hök i dag. Hoppas nämligen på att läkaren jag pratade med i Fredags har skickat intyget jag bad om. Och får jag den i dag blir det raka vägen till kontoret, förhoppningsvis påskyndar detta min sjukskrivning..

Mer än så har jag inte planerat i dag. Björn jobbar nog sent skulle jag tro. Han har en del att göra nu när han varit hemma i en vecka.

My vaknade självklart vid fem i morse, det är ju verkligen på tok för tidigt! Vet inte riktigt hur vi ska göra för att hon ska sova längre på nätterna.. Försöka ha henne uppe senare på kvällarna är ju ett alternativ, men kul om hon ändå vaknar så tidigt som nu? Då är hon ju SVINTRÖTT sen. Dessutom märker man när hon börjar bli trött och skiter man i dem signalerna så har man istället en övertrött tjej som blir sjukt jobbig...
I går sket sig rutinerna helt. Hon åt ingen lunch, var skitsur pga att hon gått upp vid fem, lyckades inte sova middag, åt knappt nåt därefter, röjde som fan, blev sur för minsta lilla.... den dagen alltså. Den skadar inte att glömmas bort helt! Eller ja, inte eftermiddagen kanske.. syrran och mamma var här och hängde med oss, så åt vi pulled porke (köpte Texas Longhorns färdiga blandning) i hamburgerbröd med coleslaw och pommes till. Nåt helt nytt men väldigt gott ändock. Sen såg vi på Taken 2 med Liam Neeson. Dem filmerna är fan bra alltså.

Nä, om man ska ta och klä på sig istället för att gå runt i morgonrock och tofflor resten av dagen?

Inga kommentarer: