söndag 2 mars 2014

Se fram emot!

Sitter här i morgonrock och njuter i fulla drag. Jag dricker gott té och tehuvan sitter finfint över tekannan. Jag och Björn har precis kollat om hans föräldrar kan vara barnvakt åt My om två helger så vi kan åka iväg på spahotell, och det kan de! Så åker vi till Selmaspa och njuta av god mat, massage, egentid och varandra! Riktigt najs!

Vi har det ganska fint här i vardagsrummet med den nya lampan, förvisso hänger den inte över bordet än och ska komma lite lägre ner, men vilket fint och mysigt sken det blir! Köpte även nya gardiner till köket som jag är helnöjd med.

Dagen var helmysig också. Vi var ju som sagt till My's gamla dagiskompis som flyttat. De bodde jättefint och tjejerna lekte SUPERBRA! Det var riktigt kul att se! Och S och D var kul att hänga med lite också. Väldigt down to earth båda två. Sen fick vi höra om nya dagiset Elin börjat på och att de var helnöjda. Vi skulle försöka ses nån gång igen till sommaren. För övrigt ska de också ha ett till barn, en månad efter oss, haha.. babyboom i området så att säga..!

Nu, mer té och lite After Eight.

Inga kommentarer: