onsdag 12 mars 2014

Onsdag 12/3.

Sitter här i köket och dricker upp mitt té och tittar på småfåglarna som också äter frukost ur den där kupan vi har mot fönstret. Trevligt med lite sällskap, hehe.

När jag lämnade My och skulle sätta mig ner för att säga hej då till henne så tittade hon på mig och sa "hem!". Haha, det var visst dags för morsan att gå hem. Fick mig en kram i alla fall innan jag knatade hemåt, lite förvånad över att det gick så bra att lämna och över hennes ordval, haha..

Jo, jag berättad för brukarens mamma i går att jag uttryckt lite oro för min arbetssituation och det kändes som att hon förstod mig. Tror hon känner sig lite lugnare nu också då det finns några vikarier som skulle kunna hoppa in om jag eventuellt skulle bli sjukskriven. MEN, vi måste fortfarande hitta en ersättare till mig då jag ska på föräldraledighet. Det får jag och min arbetsledare sätta igång med direkt efter att hon kommer tillbaka från sin semester.

Tänkte ta en dusch alldeles strax. Sen blir det visst fika med grannen som jag stötte på på väg hem från dagis. Well, I don't mind :-).

Magen börjar sticka ut lite :-).

Inga kommentarer: