onsdag 30 september 2009

Sånt jävla tjat!

Såhär skulle det fan inte se ut i vårat kök, skulle må dåligt dagligen då...
Är så sjukt trött på att tjata om saker och ting.
Min karl (som dom flesta) är hur duktig som helst på att sprida ut sig och lämna skit efter sig.
Som nu för en minut sen. Han brer mackor och påsen som dom precis legat i + "påsknytaren" lämnar han kvar. Det har nog hänt 1000 ggr nu och jag e så grymt trött på att tjata om sånt här.

En gång gjorde jag så att jag samlade ihop alla hans grejer som han lämnade efter sig här och var och ställde det i fönstret. Där stod tomma brödpåsar, smörpaket, läskflaskor mm. Ett helt dygn hann gå och han hade fortfarande inte sagt nåt om denna "hög". Sen frågade jag honom om han hade sett den, "jo, vad är det för nåt?". Sa som det va att jag samlat ihop hans skit så han får se hur mycket han lämnar efter sig och som jag får plocka undan, dagligen. "Ja men om du hade energi nog att samla ihop allt hade du väl kunnat lägga den energin på att istället slänga det i papperskorgen oxå?" blev svaret och då blev jag bara förbannad och orkade inte engagera mig mer... SUCK!

Nu sa jag till honom precis att plocka undan efter sig och sa att jag är trött på att tjata om sånt och att nästa gång han lämnar sånt efter sig lägger jag det på hans sida av sängen! Han skrattade lite åt min irritation och retades med att han kunde rulla över till min sida istället, plockade undan påsen och gick in i vardagsrummet.

Varför är det såhär med karlar? Dom skiter i hur det ser ut hemma. Eller ja, Björn stör sig iaf inte på lite skit i hörnen. Han stör sig inte ens på ifall en tornado dragit genom lägenheten. Näfan. What to do? Tips?

4 kommentarer:

Camilla sa...

Ahahahah..måste skratta, det låter som du pratar om min karl!! Men visst, man kan bli vansinnig! Jag går och städar och plockar och vips så har han lämnat massa saker efter sig :( Och börjar jag klaga säger han "Ingen tvingar dig att städa!". Då spränger jag nästan en ven i tinningen när han säger så!

Men han gillar inte ost? Det som är så gott! Mums! Lasagnen var jättegod, kul nästa en ny variant på lasagn :)

Hoppas du får lite vila snart, jobba inte sönder dig hörru.

Friskriven sa...

Karlar ser inte sådant. Jag tror att de inte kan rå för det. Tyvärr! :(

Jenni sa...

Sluta städa själv..lämna allting och se hur han reagerar på det..
lite mer skit som han typ inte kan ignorera.

Carita sa...

Been there, done that. Han städade inte. Eller jo, möjligen diskade han och så i köket med resten såg ut som ett bombnedslag. Och till det helvetet återvänder jag inte!