onsdag 16 september 2009

Da kurs.

Idag har jag varit på kurs (två inbakade i en). En kurs om handlade om första hjälpen och en som handlade om lyftteknik. Den sistnämnda kursen har jag i mitt nuvarande jobb ingen nytta av. Den är inriktad till assistenter som har brukare som till viss del eller helt kan kontrollera sina kroppar. Tråkigt tycker jag. Men visst kan jag ha nytta av det när jag senare sen börjar jobba med en annan person.
Hjärt- och lungräddningen tyckte jag va riktigt kul/bra. Har aldrig varit på en sån kurs förut så ifall det sker en olycka kanske man kan göra nån nytta.

Satan i gatan vad det kliar i mina ögon just nu. Har fortfarande inte vant mig vid mina glasögon eller så kisar jag ändå med ögonen utan att tänka på det.

Jag skulle egentligen dragit ut på en promenix nu (men gud vad det kliar.. kliar tillbaka!), speciellt med tanke på all fika man slängt i sig idag. Men jag orkar inte. Eller ork har jag nog, men jag har verkligen iiiiiiingen lust.
Nu ska jag se ifall jag hittar nåt vettigt att fixa till middag. Jag är så sjukt ointresserad av mat när jag inte har min karl hemma. Det blir nog nudlar eller annat enkelt shit. Skriver lite mer sen.

Inga kommentarer: