måndag 21 september 2009

Förbannad e vad jag är nu.

Min kille har halvnakna bilder på sitt ex och tycker det är ok. Inte för att han använder dom i dagsläget men han förstår inte varför jag blir arg när han har såna bilder på datorn.

Skulle du bli arg/ledsen eller nåt annat om din partner hade halvnakna bilder på sina före dettor? Och tycker att det inte behöver bli nån stor grej av det? Och som dessutom inte är beredd på att ta bort dom även fast det sårar dig?

7 kommentarer:

Sandra sa...

Dumpa idioten! Kära nån! Varför betyder bilder på hans ex så mycket att han inte kan ta bort dom? Okej om det är så att han inte reflekterat över att dom fanns där, men nu är han uppmärksammad på att dom finns, och att du tar illa upp. Dina känslor borde gå före att behålla nakenbilder på exet!

Therese sa...

Hahaha jag veeet! Sjukt rolig video faktiskt..Riktigt lyckad! Ser du hur jävla packade vi är egentligen?? Helt sjukt!!
Men man skratta som fan iaf!
pussss

sara sa...

Absolut skulle jag bli arg. Är det ett ex så ska väl halvnakna bilder på henne rätt i papperskorgen. Jag skulle aldrig klara av att min pojkvän hade halvnakna bilder på någon annan? Då skulle jag säga åt honom att ta bort dom, eller försvinna.

Hannele - Mamma till Kevin sa...

Men herregud, vad äre du tillsammans med för karl? :S

Hade min karl gjort så mot mig, då jävlar då hade det varit ett helvete här hemma. Sånt tillåter jag icke!
SKulle han inte ta bort bilderna så skulle jag dumpa honom. Då skulle jag även anse att han tkr att bilderna är viktigare än vad jag är.

Kraam
H

shibby sa...

jag skulle inte gilla det ;/

shibby sa...

vissa kollar kan aldrig mogna ;/ om du inte är värd att han tar bort dom, då är han inte värd dig!

Camilla sa...

Jag skulle bli väldigt besviken och ledsen tror jag. Varför ha kvar sånt på datorn lixom? Ok, jag vet att min pojkvän har haft ett liv före mig och skulle han vilja ha kvar bilder på sitt ex skulle han få bränna ner dem på en skiva o lägga på vinden. Det skulle jag kanske kunna leva med...men inte på datorn så han kan ta fram och titta på närsomhelst.