torsdag 10 september 2009

Fullt ös.


Japp, så har det varit sen i morse.
Vaknade halv sju tror jag, sen försökte jag somna om men icke. Det fick man inte. Det körde in två lastbilar på gården varav en av dom hade en stor container som hissades ner och förde sjukt mycket oväsen med sig. Så sovmorgon var bara att glömma sen när gubbarna började slänga saker i containern.

Aja, jag åkte till affären och handlade hårfärg. Sen stack jag till gymmet (stavas det med ett eller två m?) och körde kondition i en halvtimme + ben + mage.
Tog en dusch och efter det färgade jag håret. Jag var helt säker på att det skulle bli zebrarandigt på nåt sätt men jag lyckades på nåt sätt klara mig ifrån det. Detta är alltså min första "utväxtsfärgning". Har alltid färgat hela håret på en och samma gång.. Mera simpelt så.

När jag va klar med håret åkte jag till gubbens verkstad och socialiserade mig med honom (knappt med tanke på att han mest flängde runt) och hans kollegor (som man lärt känna) och tvättade bilen. Avfettning, schamponering, en dusch och dammsugen blev Audin. Så den e lite gladare nu. Nästan så man måste fota åbäket.

Om en timme tänkte jag dra till Bro med syster yster. Björn tar hojen dit efter jobbet.
Nu ska jag bara slösurfa lite. Undrar när man ska äta middag. Idag har det bara blivit en naturdiet-shake och en naturdiet-chokladkaka.. Jag vet, jag är lat. Men jag har varken orkat eller haft lust att fixa frukost och lunch.

Have a nice evening. Det ska jag!

1 kommentar:

Jonnie sa...

haha ja visst e de fruktansvärt : )) men de kopmpenseras när jag ser hur happy min lilla höna blir