fredag 25 september 2009

Friday at last!

Ledighet at last säger jag bara!
Wünderbart!

Självklart drömde jag inatt oxå, det gör man väl varje natt men återigen kommer jag ihåg vad jag drömt om (sovit dåligt?). Jag drömde om min fd brukare. Jag drömde om att han blev frisk från sin muskeldystrofi (muskelnerbrytande sjukdom som brukar leda till döden, medellängden på åldern är 30 år) och var hur glad och trevlig som helst. När jag jobbade där va han och hans familj inte världens trevligaste så att säga. Skum dröm på nåt sätt..

Aja, idag har jag tränat! *klappar mig själv på axeln* Bidde ben och mage idag. Så nu känner jag mig väldigt.. slut! Och så har jag inte ätit några sötsaker eller onyttig mat på hela veckan. Det brukar på ett eller annat sätt förstöras under helgen men nu jävlar ska det fan inte ske!

Nu ska jag se på Vänner.

1 kommentar:

Camilla sa...

Haha, ja tänk om man fick presenter varje dag! :P Fast alla snälla kommentarer jag får är som att få en bra present! Blir jätteglad att höra att du gillar min blogg :) gillar ju din med, så räkna med många återbesök från mig, mohahaha!

Vad duktig du är som tränar! Jag har legat lite lågt senaste dagarna pga förkylningen...blä. Och sambon har köpt hem chips, tror du jag kan låta bli dem? Aaaah, neeej!