fredag 9 december 2011

Vilostund?

Nu har jag precis pratat med min arbetsledare (vi fixade mina timmar på tidrapporten då det var blivit lite knasigt), som inte ska vara min arbetsledare längre pga av att jag blir föräldraledig, men även för att föräldrarna önskar ta över arbetsledarrollen igen då dom varit missnöjda med hans prestation.
Jag å andra sidan har ju typ precis lärt mig att vända mig till honom och har tyckt att det vart rätt skönt att prata med nån extern om hur man upplever arbetsmiljön på jobbet och andra saker. Då är det trist att sånt tas ifrån oss assistenter.
Men men, nästa år eller året där efter, beroende på när jag börjar jobba igen kanske det finns en ny arbetsledare och förhoppningsvis lika bra som denne som vi haft nu.

Och så funderar jag på att ta mig en tupplur innan jag och Björn ska iväg och storhandla efter att han jobbat klart. Frågan är dock om han verkligen orkar det sen. Återstår att se. Han skulle iaf plocka upp mig vid sju sa han.

Men jag hade det trevligt med Jenny idag. Vi knatade runt i en hel del affärer och hittade lite grejer, och så tog vi en fika på Waynes coffee i Skärholmen. Smarrigt med lite chai latte och en mud cake.

Time for a nap now.
Man får ju se till att passa på nu.


Inga kommentarer: