torsdag 22 december 2011

1 vecka.

Är My idag.
Tiden går fort. Och därmed har hälften av Björns pappadagar försvunnit. Det har varit så skönt att vara hemma tillsammans, synd att det inte är 20 dagar istället.. Känns jobbigt (ingen som fixar käk  och tar saker åt en när man inte själv når och mycket annat) att vara ensam med henne själv med tanke på all uppbackning man fått nu.


Igår var barnmorskan hit med lite info och vägde My, i Söndags vägde hon 2870 g och igår vägde hon 2980 g så det går uppåt. Och med tanke på att det går i den takten så lär hon passera sin födelsevikt vilken dag som helst, fattas ju bara 60 g.

Igår var även Lillian Christian och hälsade på. Essie, deras hund var väldigt nyfiken på My, men med tanke på att hon inte fått nån stelkrampsspruta än så fick inte Essie nå gos.
Daniel var här han med, Björns bästa vän, och han blev helt kär i My!
Knappt så han ville släppa henne när han fick hålla i henne, haha. Och så fick vi lite presenter av dom, en bok av Lillian och Christian, "I huvudet på din bebis"(det kommer bli intressant att läsa) och lite Lilla My-grejer av Daniel. Sååå fint!
Och så åt vi helstekt entrecôte till middag med klyftpotatis, fan va gott det var med lite blodigt kött!



Idag ska vi till Skärholmens centrum och handla hem dom sista julklapparna.
Får se hur mycket folk som finns det, hoppas inte för mycket.
Jag har fått lagom mycket sömn inatt iaf. Det bidde en skön sovmorgon.
Måste säga att det är lite jobbigt med nattmatning, haha, speciellt när man sittandes håller på att somna medan man matar dottern, haha. Men, det funkar.



Så, nu hinner jag inte skriva mer, feeding time!


Inga kommentarer: