tisdag 24 juli 2012

Time for bed?

Just nu ligger jag här i sängen i vårat rum på övervåningen. Det är lite knas när man sitter i vardagsrummet och hänger med Björns familj och/eller tittar på tv, då hör man knappt My här uppe. Så det känns lika bra att vara nära henne. Speciellt ikväll. Men det känns som att man inte hinner träffa Björn nåt.. För här inne kan man inte prata, för då vaknar ju Mysan, och är båda där nere så är det inte säkert att man hör henne :-/.


Gåstolen blir sakta men säkert lite mer populär.

<3
Leverans till pappa! Hum, hon kom inte riktigt på hur man skulle nå upp till handtaget, får nog justera om handtaget lite, haha..
Idag har vi hängt med Erica, Iris och syrran. 
My vart dock dålig efter några timmar och kaskadkräktes två gånger i parken.
Därefter verkade hon må bra och då passade jag på att svänga förbi Barnens hus och där hittade jag en lära-gå-vagn och en ny skötbädd (som är mycket bättre än den gamla!).
Ammade My innan hon somnade här hemma och sen när hon vaknade en stund sedan så kom en stor kräks igen! Stackars lillan. Tyckte det var asjobbigt att se henne må dåligt. Eller ja, hon verkade må bra men att hon kräktes så mycket var ju självklart inte så bra. Så jag skyndade mig till Apoteket medan farmor tog hand om My och köpte vätskeersättning, men under den korta stunden hann hon kräkas igen stackaren.
Så hon fick en dos ersättning, en panodil och så ammade jag henne. Sen har hon mått bra som tur är, och just nu verkar hon sova sött. Men jag hoppas hon vaknar till om en stund så jag kan amma henne lite. 

Oh well. Nu ska jag ner till Björn en sväng och kolla var kontrollen till boxen är nerpackad nånstans, haha... Alltså, dom nya ägarna behöver den dårå....


Inga kommentarer: