torsdag 12 juli 2012

Flyttkartong.

Våran lägenhet ser ut som en enda stor sån då vi har flyttkartonger ståendes överallt här hemma.
Det är typ första gången idag som jag sitter vid datorn. Annars har jag packat för fulla muggar + sorterat tvätt.. Så nu är alla jackor och skor nerpackade.. Förutom mina femtioelva skor som jag måste variera mig med. Och så har jag packat ner Björns skjortor och My's grejer och en del av hennes kläder. Gissa om Björn måste stryka sen, hihi! Men men, han kom inte med nån bra idé om hur man ska packa annars så..

Lilla bustjejen

Om två timmar ska jag få fina naglar, får se hur bra det blir. Får en vanlig manikyr istället för nagelförlängning. Blir nog svårt med lillan då jag inte är van vid jättelånga naglar, förvisso har jag lite längd på mina nuvarande men det är inte likadant som med gelé- eller akrylnaglar (jag jag vet att man kan ha korta såna men lite längre är finare).

Björn kommer om en och en halv timme, sen rullar jag i lite racerfart till Tyresö då jag ska hitta dit också..
Känns för övrigt som att jag fått en hel del ilningar i tänderna på sistone. Och det i samband med att vi bara bytt tandkräm, ska fan handla ny tandkräm och lite annat på väg hem sen. Jag ska ju för övrigt åka till morsan och färga utväxten efter att jag är klar med naglarna. Så idag blir inge smink, får se ut som hej-kom-och-hjälp-mig..

Nu ska jag försöka torka ut finnen jag har på hakan som ser ut som en rödlyse...!

Inga kommentarer: