måndag 14 maj 2012

Smarrigt.

Då har vi varit och "shoppat" lite då.
En present till mamma hon fyller år om tre dagar. Tror nog hon gillar det hon får.
Sen så har jag handlat välling, lite bitringar och linsvätska. Vällingen kan man börja använda vid ca 6 månaders ålder stod det. Vågar man då köra på från fem månader???
Tänkte testa på att ge henne välling på kvällarna, och se om hon sover bättre under natten. Me need some sleep now, annars blir jag fan galen snart.
Har för mig att Björn sa att han har sovmorgon några dar den här veckan, då får han fan ta My nån morgon så jag kanske får sova lite extra. För på sistone har hon fått för sig att vakna varannan timme på nätterna..


Bitring i rätt storlek = lycka

Sen så käkade vi lite lunch jag och Therese, hon bjuckade på lite lasagne. Gottigott.
My har käkat (typ en och en halv sked) potatismos idag igen, och idag var det populärare än igår, då vart det ju bara en massa rysningar. Haha, som jag skrattade åt videon där vi spelat in när hon åt och rös!!

Imorrn blire fem-månders besök på Bvc. My blir för övrigt fem månder imorrn..
Jo, hon ska få samma vaccin som förut, kommer bli så jobbigt igen, började ju nästan böla när hon fick sprutorna och blev så ledsen. Tur att Björn följer med denna gång också. Det är ju bra att hon får vaccinet men det är grymt jobbigt att höra henne då ont.

Nu ska jag tänka på annat. Typ att det är storm ute idag, och att folk som är smala och långa lär flyga iväg idag i blåsten!

Inga kommentarer: