onsdag 30 maj 2012

Gubben hemma igen.

Just nu ligger både Björn och My i soffan och sover en stund.
Han ska iväg till jobbet när han vaknat och jag och My ska hälsa på i skolan där brukaren går och jag spenderat många arbetstimmar. Så där kommer vi inte bara att träffa honom utan även elevassistenten, lärare, klasskamrater och lite andra människor.

Björn visade bilder från Charlotte innan han tvärslockande. Han har fått äta supergoda ribs, sett Nascarfinalen, varit på Hooters och nån annan restaurang med "Nasty schoolgirl"-tema och till och med fått köra en Nascarrallybil. Lite häftigt. Fick till och med se en video på när han krampaktigt håller i ratten medan han kör i tvåhundra blås på banan. Låter som en riktig drömsemester om man är bilintresserad. Så det är kul att höra att han har haft så kul.
Dock sa jag till honom att det inte var så kul att han knappt hört av sig till oss medan han varit borta och jag hoppas det blir bättre nästa gång han reser iväg.

Han köpte även med sig lite grejer till oss. Två par skor till mig. Conversen är i rätt storlek tror jag, samma som dom andra Conversen jag har iaf. Men Nikeskorna var för små för mina fötter, och det var trist då dom säkert annars hade vart jättesköna att gå ute på promenader med. Blir nog till att sälja på Blocket eller dylikt. Sen köpte han även ett par miniconverse till My, fan va söta dom är! Och en söt body med tyllkjol till. Check them out:

För små :-(
Härlig färg på Conversen. 
My's första Converse!

Nu funkar det för övrigt med iCloud igen. Konstigt hur det fuckar sig ibland. Här kommer iaf en bild på Mias lilla Maja.

Vilken frilla va? Eller snarare, va mycket hår!?!
Nu ska jag kolla på antingen lite BB eller kanske sista avsnittet av Desperate housewives (börjar bli dags då folk börjar skriva om att dem sett sista avsnittet och att det redan gått på tv, men jag vill verkligen inte att säsongen ska ta slut, uhuuu!)

Inga kommentarer: