onsdag 30 maj 2012

Ängel.

Var ju på vårmarknad i Herrängen för några veckor sen.
Kollade runt lite medan Björn gick och pratade med en kund och sen när jag ville köpa en ängel i rosa så fann det inte kvar nån. Så hon som gjorde dom här änglarna bad mig om min mailadress och skulle höra av sig, och förra veckan hörde hon av sig ängeln damp ner i brevlådan i förrigår.


Visst är den fiiiin? 
Tänkte att den ska få hänga i fönstret i My's rum, som en liten skyddsängel.

Det var för övrigt jättekul att hälsa på i skolan och denna gång lyckades vi träffa arbetsterapeuten som inte var där förra gången så det kändes extra kul. Vi var med på musiklektionen och My verkade gilla sångerna, haha. Eller ja, hon gillar när man sjunger helt enkelt, synd bara att man låter som en katt som man kliver på svansen på när man sjunger bara..!

Ikväll blir det hemmagjorda hamburgare till middag. Mycket godare än dom man köper i affären som är både smaklösa och tunna som löv.
Känns skönt att ha gubben hemma, dock kommer det bli (är redan så klart med all packning) stökigare igen. Jag som haft så undanplockat och rent (ganska iaf, haha).
Oh well, that's the sambo life.

My har precis somnat i sin babysitter, jag ska nog passa på att se på lite BB, har fortfarande inte bestämt mig för att se sista DH-avsnitten, går fan inte!

Inga kommentarer: