fredag 31 oktober 2014

Viaplay.

I går blev vi med Viasat och Viaplay. Kollar just nu på Frost med Mysan. Första gången hon ser filmen och den verkar hon gilla. Viaplay ingår i Viasat-paketet, och vi har alla kanaler man kan ha gratis i ett halvår + får fri montering av en liten parabol + installation + tillhörande boxar. Sen kommer det förvisso kosta 100 kr mer i månaden men det kan det vara värt med Viaplay som verkar ha massa filmer och serier som man kan se var man än befinner sig.


Det blir en förmiddag med filmer med andra ord. Sen ska vi ut och leka lite tänkte jag, när det blir lite varmare och fler barn kanske är ute.

Vad hittar ni på en Fredag som denna?

1 kommentar:

Therese sa...

Njaa alltså man kan ju se Viaplay om man har tillgång till internet såklart.
Annars kan man gå in på inställningar, visa nerladdningsbara program/filmer och ladda ner och de kan man se utan internet/flygplansläge osv på IPaden tex ;)
Trodde redan ni hade som vi, Netflix, Viaplay, HBO osv..Visste knappt att man använde boxar/paraboler år 2014, kostar ju knappt något för playtjänserna ( vi delar ju våra med flera andra då man kan ha flera användare till samma konto så vi har alla playtjänster typ) och jag hade för mig att boxar och liknande kostar skjortan. Det gör förvisso alla sporttjänster då de oftast är Live, tur att det finns fler sportnördar än Johan så de kan dela konton där också haha.
Nu kan su de alla Tv3 och tv6 program utan reklam!! Win Win!